De technologie achter KWANTZ

 De technologie achter KWANTZ:

KWANTZ gebruikt een nieuwe type beton dat verbeterde eigenschappen bezit, slanker design mogelijk maakt en nieuwe toepassingen creëert.

 

 

 

Natuurlijk materiaal.

Wij werken enkel met de beste materialen om een constante kwaliteit van onze afgewerkte producten te garanderen. Hiervoor kunnen we rekenen op een samenwerking met zowel Belgische als buitenlandse leveranciers die experts zijn in hun vakgebied. De ingrediënten in ons beton zijn ruwe materialen, er worden geen harsen of lijmachtige substanties toegevoegd. Dit resulteert in een natuurlijk en duurzaam product.

 

Duurzaamheid.

De hoge duurzaamheid van KWANTZ beton vertaalt zich in een zeer lange levensduur van al onze producten. Zowel binnen- als buitentoepassingen zijn mogelijk. Ons beton is ongevoelig voor UV-licht, vorstbestendig, onderhoudsvrij, ..

 

Mengen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijheid.

Het beton van KWANTZ bezit een zeer hoge vloeibaarheid die een zeer hoge ontwerpvrijheid toelaat, zowel voor interieurtoepassignen zoals keukenwerkbladen, badkamerbekleding en trap- en haardbekleding, maar evenwel voor productontwikkeling. Met een goede mal is geen enkel ontwerp onmogelijk. KWANTZ biedt als het ware een vloeibare steen aan die in elke vorm gegoten kan worden.

 

Afbeelding met buiten, grond, boom, gebouw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Oppervlak.

Traditioneel beton absorbeert makkelijk vloeistoffen door een hoge porositeit. KWANTZ beton is voorzien van een hoogwaardige vlekbescherming die bovendien ook een hoge hitte- en krasbestendigheid biedt. Zuren zoals azijn of citroen dienen wel zo snel mogelijk verwijderd te worden. De vlekbescherming wordt opgenomen door het beton en het materiaal behoudt op die manier het natuurlijk uiterlijk en gevoel. 

 

Sterkte.

Traditioneel beton wordt vaak geassocieerd met zeer zware en logge elementen. Dankzij jaren onderzoek aan de universiteit Gent en later een ver doorgedreven materiaal optimalisatie is beton van KWANTZ ongeveer 5x zo sterk als traditioneel beton. Als gevolg kunnen al onze elementen slanker en dus lichter gemaakt worden waardoor ze in vele gevallen eenvoudig met twee personen te verplaatsen zijn. Bovendien bezit ons beton een zeer hoge hitte- en krasbestendigheid.

 

 

Contacteer ons!